onsdag den 3. maj 2017

Pesto ristede edamamebønner - en lille snack

Endnu en lille snack til filmen eller blot lidt til den lille sult i løbet af dagen. Vi ville prøve lidt nyt og jeg havde hørt, at det er muligt at riste frosne edamamebønner uden skal. Det måtte derfor komme an på en prøve. For at de ikke skulle blive kedelige vendte jeg dem i pesto inden de blev ristet i ovnen. De bliver ikke knasende sprøde, men smager rigtig godt.



200 g frosne edamamebønner uden skal
Urtesalt (jeg brugte ramsløgsalt - find opskriften her)
1½ spsk pesto (jeg brugte hjemmelavet rød pesto, men du bestemmer selv)
1 spsk ekstra jomfru olivenolie

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Kom alle ingredienserne i en skål og bland det godt sammen.

Fordel på en bageplade med bagepapir og bag ved 200 grader i ca. 20 minutter. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com