Til nytår stod jeg for forretten og jeg havde besluttet at servere tapas. Det blev til både en børnevenlig udgave, men også en til de voksne. Så havde vi allesammen noget vi kunne gå og nippe af og børnene fik lidt solidt i maven inden aftenen blev at for spændende og trætheden tog over.
Børnenes tapas tallerken har jeg præsenteret for sig selv i det her indlæg: Børnetapas
Til de voksne havde jeg lavet lidt forskellig tilbehør til at smøre på brød eller dryppe grøntsagerne. Det blev blandet andet til den her lækre artiskokcreme. Jeg er glad for det syrlige artiskokken giver, så den blev også serveret på selve tallerkenen.
Det er nemt at lave din egen artiskokcreme og det kræver hverken meget tid eller mange forskellige ingredienser. Opskriften får du lige her.
Artiskokcreme
240 g artiskok fra glas, drænet vægt
Saft fra ½ lime - ca. 1 spsk
1 spsk ekstra jomfru olivenolie
2 spsk cremefraiche (kan evt. undlades)
Lidt friskkværnet peber
Kom det hele op i en skål og giv det en tur med stavblenderen.
Vil du gerne have en lidt fyldere creme, så kan du undlade lidt af cremefraichen.
Børnenes tapas tallerken har jeg præsenteret for sig selv i det her indlæg: Børnetapas
Til de voksne havde jeg lavet lidt forskellig tilbehør til at smøre på brød eller dryppe grøntsagerne. Det blev blandet andet til den her lækre artiskokcreme. Jeg er glad for det syrlige artiskokken giver, så den blev også serveret på selve tallerkenen.
Det er nemt at lave din egen artiskokcreme og det kræver hverken meget tid eller mange forskellige ingredienser. Opskriften får du lige her.
Artiskokcreme
240 g artiskok fra glas, drænet vægt
Saft fra ½ lime - ca. 1 spsk
1 spsk ekstra jomfru olivenolie
2 spsk cremefraiche (kan evt. undlades)
Lidt friskkværnet peber
Kom det hele op i en skål og giv det en tur med stavblenderen.
Vil du gerne have en lidt fyldere creme, så kan du undlade lidt af cremefraichen.
0 kommentarer:
Send en kommentar