onsdag den 7. februar 2018

Grøn pesto

Endnu en pesto kom på bordet til tapasmenuen nytårs aften. Jeg havde sørget for en tapastallerken til de voksne og en lidt mere børnevenlig udgave til børnene. Børnenes tapas tallerken har jeg præsenteret for sig selv i det her indlæg: Børnetapas

Ud over grøn pesto havde jeg lavet følgende tilbehør:
Artiskokcreme - opskriften findes lige her: Artiskokcreme
Oliventapanade - opskriften findes lige her: Oliventapanade
Peberfrugt pesto - opskriften findes lige her: Peberfrugt pesto


Den grønne pesto er en klassiker, som ofte kommer på bordet til tapas tallerkenen. Som regel er det i købeversionen, men denne gang havde jeg lavet min egen. Da jeg ikke havde pinjekerner hjemme blev den lavet med mandler istedet.

Grøn pesto

40 g parmesan
1 stor potte basilikum
40 g smuttede mandler
½ dl ekstra jomfru olivenolie
½ knsp salt
3 tsk limesaft
1 lille fed hvidløg

Riv parmesanen og kom den i en skål.

Skyl basilikumen og kom også den i skålen.

Hak de smuttede mandler og tilsæt dem sammen med oliveolie, salt, limesaft og hvidløg.

Blend det hele med en stavblender til en ensartet masse. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com